Sayfalar

14 Eylül 2011 Çarşamba

TEOMAN


Geçen ay resmi internet sitesinden müziği bıraktığını duyurmuştu. Bir sürü yazıldı çizildi bırakamaz dediler, yakında geri döner dediler uçtular kaçtılar... Bayramın 3. günü İzmir’de verdiği son konserinde zorunlu olarak değil istediği için bıraktığını, müziğe geri dönmeyeceğini söylemiş. Durum ciddi gibi yani.
Doğrusu ilk duyduğumda çok da ilgilenmedim, hatta son albümüne de şöyle bir göz attığımı, birkaç şarkıyı dinleyip pek fazla benimseyemediğimi anımsadım.
Tamam iyiydi hoştu, -hakkında sansasyonlar çıksa da pek oralı olmaz toz kondurmazdık- yeri, şarkı sözleri apayrıydı, ortaokul lise yıllarımızdan bugüne dinleyegeldiğimiz nadir seslerdendi... ama şu saatten sonra yeni birşey yapmasa da eski şarkılarla idare ederdik biz.

Böyle düşündüm.
İşte sanırım tam da bu yüzden uzunca bir süre yokluğunu hissedemeyeceğiz. Hissettiğimiz zamansa muhtemelen keşke biraz daha devam etseydi de çamurdan bile olsa şarkılar yapsaydı diyeceğiz.

Ucundan kıyısından takip ettiğim kadarıyla gene iyi müzik yapan gruplar şunlar bunlar var Türkiyede ama ne bileyim kült olacak, yıllar sonra bile hatırlanıp dile dolanacak şarkılara rastlamıyorum.
Bi Gönülçelen daha gelmeyecek mesela. Bi Teoman daha gelmeyecek...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

yorumlar buraya yazılıyor: